Brager terapi

Mindful fotovandring langs Alnaelva

Onsdag 26.april kl. 18:00 inviteres du med på en mindful fotovandringstur langs Alnaelva. 

Velkommen til en rolig og mindful vandring langs Alnaelvas øverste del. Du vil komme til å bruke sansene, øve på tilstedeværelse, og lære at kamera kan være et hjelpemiddel til nettopp å stresse ned, la bekymringene fly sin veg og kjenne på glede over å møte naturen og det vakre den har å by på. 

NB! Maks antall deltagere er 10 stykker, så vær rask med påmeldingen.

Dersom det skulle være utsolgt når du bestiller, får du spørsmål om å sette deg på venteliste. 

Er du medlem av Se utover får du vandringen litt rimeligere, da kan du følge denne lenka: https://bragergestaltterapiogfoto.simplero.com/purchase/175450-Mindful-fotovandring-langs-Alnaelva/price/577918-for-medlemmer 

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary
07783FD0-4D6F-4AC8-B5C8-04971DD02CFF

Mindful fotovandring langs Alnaelva

Våren er i anmarsj og dette kan vi nyte til det fulle langs Alnaelva fra Grorud og til Kaldbakken. Vi møter opp ved Grorudparken og vandrer nedover til Hølaløkka. På vegen får du fugleliv, vegetasjon, fossefall og stille vann. Kanskje har det allerede begynt å titte opp noen blomster. 

Vi tar oss god tid, bruker sansene våres, og fotograferer nedover langs elva. Av og til stopper vi opp for å gjøre noen øvelser i tilstedeværelse. 

Det er også mye historisk kultur langs elva, du kan lese mer på lenkene nedenfor, eller finne frem stoff om stedet ved å google. 

Les mer om Grorudparken

Les mer om Hølaløkka



NOK 490
Total due NOK 490

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.